Test

   
     info@lifetime-reliability.se

Applikationer   arrow

För oss är konsulting och  rådgivning inte en konst som vem som helst behärskar, utan ett yrke som måste läras. Varje sådant yrke kräver sina verktyg för att kunna säkerställa hög produktivitet och tillförlitlighet i resultatet. I detta avseende tillhandahåller vi våra kunder en rad olika hjälpmedel som har utvecklats av oss och du kommer omedelbart att dra nytta av våra kunskaper och färdigheter inom Asset Management. Vår verktygslåda består av en rad produkter så som processkartor, aktivitets- och produktivitetsstudier, applikationer, självstudiematerial, best practice och mycket mer. Våra konsulter kan hjälpa dig att organisera, planera, styra, leda och mäta resultatet av din verksamhet och få det att fungera för dig. 
Vi är specialiserade på störningsbekämpning inte bara genom att utveckla verksamheten utan att också få ett bättre utnyttjande av system som tex:
  • Underhålls-, inköps- och ekonomisystem
  • TAK/OEE-system

Vi har lång erfarenhet av och god kunskap om ett flertal framgångsrika system såsom IFS Systemlösningar för ”Enterprise Asset Management” och IBM Maximo. Vi levererar vårt egenutvecklade analys- och förbättringsmodell OSE4 och FALUKORVEN som är ett komplement till underhållssystemen och som baseras på bland annat MS Office och Qlikview .

Här kan du se en introduktion till våra applikationer: